Potpuno novi Highlander Hybrid - puno prostora, malo emisije

TOYOTA ФИНАНСPretplatite se za još toga


Predstavljamo potpuno novi Highlander. Lijep i prostran, ovaj profinjeni SUV sa sedam sjedala se odlikuje našom najnovijom hibridnom tehnologijom i inteligentnim pogonom na sve kotače (AWD-i). Pored udobne vožnje, Highlander daje snagu, učinkovitost i svestranost i tako drži korak s najaktivnijim životnim stilovima.

Potpuno novi SUV Highlander Hybrid kreće u prodaju na većini europskih tržišta početkom 2021.

Prijavite se i među prvima isprobajte novi Highlander.

Isprobajte prviIZGLED I PROSTRANOST ZA SVAKU PRILIKU

 

Svojim snažnim nastupom i dojmljivim aluminijskim naplatcima od 20”, Highlander spaja profinjeni izgled gradskog SUV-a i čvrsti izgled terenskog vozila.

Kao autentično vozilo sa sedam sjedala, Highlander pruža prostrani smještaj u trećem redu i laki pristup dvjema odraslim osobama u svestranu unutrašnjost. Senzor pomaka noge osigurava bezručno otvaranje velikog prtljažnika zapremine 631 litara – koji je moguće povećati na 1.909 litara – pa tako uvijek imate prostora kada vam je potreban.

RAVNOTEŽA SNAGE I EMISIJA BEZ PREMCA

 

Usvajanjem četvrte generacije hibridnog pogonskog sklopa, Highlander vam omogućava uživanje u pogodnostima velikog SUV-a bez ugrožavanja učinkovitosti i emisije.

Uz 248 KS (182kW) snage iz mirnog 2,5-litarskog motora Hybrid Dynamic Force, Highlander nudi najbolju ravnotežu snage i učinkovitosti u klasi, uz emisiju CO2 i potrošnju goriva od samo 149 g/km odnosno 6,6 l/100 km. Uz dodanu kontrolu i sigurnost sustava AWD-i kao standardnu opremu, kao i okretnu i udobnu vožnju, Highlander nagrađuje i pruža sigurnost gledano s bilo kojeg od njegovih sedam sjedala.

VELIKA UDOBNOST, MNOŠTVO OPREME

 

Tiha i profinjena vožnja u Highlanderu dodatno je unaprijeđena doista vrhunskom kabinom koja se ponosi odličnim oblogama, mekanim materijalima i nizom opreme i mogućnosti povezivanja kao standardnom.

Posebnosti unutarnjeg uređenja uključuju ventilirana prednja sjedala, audio sustav JBL* s 11 zvučnika i dodirni zaslon multimedije od 12,3” preko kojeg se upravlja navigacijom i integrira pametne telefone putem aplikacija Apple CarPlay™ i Android Auto™. Kao pomoć u sprječavanju ili ublažavanju sudara, Highlander se odlikuje najnovijim paketom Toyota Safety Sense pored pouzdanosti koju pruža virtualni zaslon i digitalni retrovizor*.

*Ovisno o odabranoj opremi

NEKA VAS HIGHLANDER POVEDE NA PUT

 

Pretplatite se na naš newsletter o Highlanderu i primajte prvi najnovije vijesti, osvježenja i ponude.


Obavještavajte me