POUZDAN PARTNER OD SAMOG POČETKA: HAJDUK I TOYOTA AUTO ČONDIĆ PRODUŽILI SPONZORSKU SURADNJU!

TOYOTA ФИНАНС

Hajduk i tvrtka Toyota Auto Čondić nastavljaju svoju uspješnu suradnju koja je produžena na iduću godinu dana. Danas je na Poljudu svečano potpisan novi sponzorski ugovor s partnerom koji je Bijelima na putu od početka 2021. godine. Ugovor je u ime HNK Hajduk potpisao predsjednik Uprave Lukša Jakobušić, a u ime Auto Čondić članica Uprave Ivona Blažević. 

Auto Čondić je ovlašteni Toyota partner za područje Dalmacije od 2012. godine, a možemo reći da su Klubu partner u svakom smislu riječi. Toyota je kao tvrtka podržavala brojne manifestacije i uspješne marketinške kampanje među kojima se ističe ‘’Za bolji svit – Hajduk Split’’ u kojima su bili glavni partner. 

Toyota u svom poslovanju kao tvrtka promiče zaštitu i poboljšanje okoliša i zajedno s Hajdukom uspješno rade u smjeru postizanja ekoloških ciljeva. Ističu se u razvoju hibridnih i električnih vozila, promoviraju održivu tehnologiju i potiču njezinu upotrebu unutar Kluba.

- Najljepše je kad s postojećim sponzorom produžiš ugovor i kad se suradnja nastavi. Međutim, s Toyotom Auto Čondić je situacija drugačija s obzirom da su oni došli u trenutku kada i mi kao Uprava i cijelo vrijeme se zajedno pratimo. Sponzorstvo je svake godine sve veće, a ove godine je i rekordno i sada su nam financijski peti najveći sponzor što nije mala stvar. Znamo što Toyota kao brend predstavlja u svijetu, ali isto tako svjesni smo i snage svog brenda. Sama činjenica da smo znatno povećali ugovor znači koliko je međusobno povjerenje. Uključili su se uz nas i bili partner u kampanji ‘’Za bolji svit – Hajduk Split’’ gdje smo dobili nagradu struke, a to je dio s ekološkom komponentom koji se odlično naslanja uz Toyotu. Najbolji idu uz najbolje, a osim obitelji Čondić koja ima enormnu emociju i uključena je u Hajduk moram se zahvaliti na doprinosu i povjerenju i velikim hajdukovcima g. Goranu Krizmaniću i g. Ivi Ljubici koji su također zaslužni da ovo sponzorstvo ide u dobrom smjeru. – rekao je predsjednik Uprave Bijelih Lukša Jakobušić. 

- Počašćeni smo što smo treću godinu s Hajdukom, što smo partneri, nama je to velika čast i zadovoljstvo. Hajduk nije samo Klub, to je puno više, za sve stanovnike Splita, Dalmacije i šire to je jedna posebna ljubav i emocija. Zahvalila bi se svim članovima hajdučke obitelji na iznimnoj potpori i suradnji, nadam se da ste u nama prepoznali pouzdanog partnera te da ćemo zajedno doći do zacrtanih ciljeva. Nadam se da ćemo kroz godine koje dolaze nastaviti svoju poslovnu suradnju I da ćemo se rasti i razvijati na zadovoljstvo Hajduka i Toyote Auto Čondić. Hajduk je napravio uspjeh u prošloj i pretprošloj sezoni osvojivši Kup. Hvala vam na toj radosti, nama sponzorima i navijačima Hajduka je to posebno bitno. Isto tako moram pohvaliti juniore koji su Hajduk, Grad i Toyotu predstavili na najbolji mogući način, ali i cijelu Akademiju koja promiče Klub i sponzore i zbilja moramo biti svi ponosni na to. – lijepim se riječima prilikom potpisivanja nove poslovne i partnerske suradnje obratila gđa. Ivona Blažević, članica Uprave tvrtke Toyota Auto Čondić.