Novi Toyota centar u Splitu

TOYOTA ФИНАНС

Svečano otvorenje novog Toyota prodajno servisnog centra ''Auto Čondić''

U Splitu je 24.05.2019 održana svečanost povodom otvorenja novouređenog Toyota prodajno servisnog centra ''Auto Čondić''. To je ujedno bila i prilika za proslavu 20 godina prisustva Toyote, za čiji je dolazak u Split zaslužna obitelj Čondić Kadmenović još od 1998.godine.


Na svečanosti se okupilo 200 tinjak uzvanika uključujući i predsjednika Toyota Adria d.o.o. g. Kensuke Tsuchija, g.Krešimira Bagu direktora Toyota Croatia d.o.o., te brojne kupce i prijatelje te članove obitelji i djelatnike.Tom prilikom g.Tsuchija se obratio okupljenima te ih iznenadio govorom na hrvatskom jeziku u kojem je izrazio zahvalnost djelatnicima tvrtke Auto Čondiće na 20 godina rada na predstavljanju Toyotinih vrijednosti na pravi način, imajući uvijek u prvom planu brigu o zadovoljstvu stranaka.


Novi Toyota salon Auto Čondić rasprostire se na 370 m2 prostora, dok je za potrebe servisa namijenjeno 400m2 prostora sa čak pet dizalica. Ovim kapacitetioma Toyota servis zadovoljit će potrebe vlasnika Toyota vozila kojih je na području Splitsko Dalmatinske županije preko 6.000. Uz redovno servisno održavanje i popravke, vlasnici Toyta vozila u servisu Auto Čondić mogu dobiti i brojne druge usluge kao što je vullkanizerski rad, hotel za gume, prodaja dodatne opreme i rezervnih dijelova.



Auto Čondić tim okuplja 14 zaposlenih sa dugogodišnjim iskustvom. Mnogo pozornosti posvećuju kontinuiranom obrazovanju i stručnom usavršavanju u području prodaje i održavanja vozila.


Posjetit novootvoreni Toyota centar u Splitu, na adresi Put Tršćenice 6., otvoren od ponedjeljka do petka 08:00 do 17:00, te subotom od 8:00 do 13:00 sati.