CHR0018a_21-2

Toyota C-HR

Zaboravite na sve što je obično

Što sad želite učiniti?

Zaboravite na sve što je obično

Mi u tvrtki Toyota vjerujemo da je automobil odraz vašeg stava i osobnog stila: istaknite eleganciju koja pršti unutarnjim samopouzdanjem i sve je samo ne klasična. Uz inovativnu hibridnu tehnologiju i zahvaljujući upečatljivom izgledu, ikonski model Toyota C-HR savršen je partner na cesti.

Dare to be different

Usudite se biti drugačiji

Istaknite se u moru običnih stvari Moderni coupé kutnog dizajna i kompaktnih kontura, Toyota C-HR kategorički odbacuje sva pravila običnog. Širok je i iznimno snažan te kao takav savršeno opisom odgovara najboljem SUV modelu u ponudi.
Seamless hybrid performance

Jednostavne hibridne performanse

Toyota C-HR je sve što vam je potrebno za avanturu zvanu život. Iznimno je učinkovit i jamči trenutačno ubrzanje, pa su pretjecanja iznimno jednostavna, a vožnja je dovoljno dinamična da je prikladna za sve vrste cesta. Bezbrižno krenite u osvajanje svijeta uz model Toyota C-HR
Details take centre stage

Detalji su u središtu pozornosti

Udobna sjedala savršeno drže tijelo, a detalji s dijamantnim uzorkom doprinose osjećaju luksuznog izgleda. Umetci u crnoj boji visokog sjaja savršen su kontrast površinama mekim na dodir i daju mu jedan moderni štih. U suton dana ambijentalna rasvjeta donosi plavkasti sjaj u putnički prostor.

Bezbrižno uživajte u svakodnevnoj vožnji

Zahvaljujući tehnologiji vaša putovanja su još jednostavnija. Povežite svoj pametni telefon i uživajte u mogućnostima bežičnog povezivanja uz značajke Apple Carplay i Android Auto, koje su integrirane u ploču s instrumentima. Upotrijebite 8" dodirni zaslon za pristup svim svojim popisima za reprodukciju, sustavima za navigaciju i još puno toga. I sve to bez puno muke.
CHR2007a_21-1
CHR2009_21-1120
CHR5025_21-2
  • Život se odvija dok ste povezani Predstavljamo vam Toyota Smart Connect. Napredni paket premium mogućnosti za povezivanje omogućuje vam da uživate u jednostavnoj navigaciju u oblaku, glasovnom upravljanju Voice Agent, kao i informacijama o prometu u stvarnom vremenu i informacijama o eventualnim radovima na cesti. Stignite na željeno odredište na vrijeme i prepustite inteligentnom multimedijalnom sustavu da za vas odradi težak posao.
  • Napredni i inutivini multimedijalni sustav Novi 8" multimedijalni dodirni zaslon omogućuje vam da jednim dodirom pristupite svim važnim podacima o vožnji. A aplikacija MyT pobrinut će se za sve ostalo – od lociranja vašeg automobila do poboljšanja iskustva hibridne vožnje.
  • Prava glazba za svaku avanturu Sve nas pokreće različita glazba, a Toyota C-HR zato ima besprijekorni sustav ozvučenja JBL koji vam omogućuje slušanje glazbe u kvaliteti kao uživo, neovisno gdje se nalazite. Život je pjesma, pa se pobrinite da bude glasna.

POGLED IZBLIZA

Pogledajte neke dizajnerske detalje zbog kojih je Toyota C-HR tako upečatljiva.

Relax_HomepageNew_2886x2496_Cro

Toyota Relax - osjećaj potpune bezbrižnosti koji traje i do 10 godina

Opustite se i osigurajte do 10 godina potpune bezbrižnosti redovitim održavanjem vozila u novom Toyota Relax programu.
Saznajte više