NOVI HILUX

NAJTRAŽENIJI PICK-UP NA SVIJETU!
CIJENA / 316.200 kn (uključuje PDV + PPMV)


GODIŠNJA RATA / 84.450 kn / GODIŠNJEOprema Comfort uključuje:

• TOYOTA SAFETY SENSE 2®(napredni paket aktivne sigurnosti)
• Toyota Touch 2, zaslon u boji osjetljiv na dodir dijagonale 8" (20,3 cm)
• Bluetooth® sustav (bezručno telefoniranje i prijenos glazbe), Smartphone connectivity
• Radio s digitalnim prijemnikom, USB ulaz za audio uređaje
• Klima uređaj
• Sustav nadzora stabilnosti prikolice
• HAC i DAC sustav pomoć pri uspinjanju/spuštanju uz/niz strminu
• Kamera za vožnju unatrag
• 17" aluminijski naplatci
• Bočne stepenice

Odvezite vašu Toyotu bezbrižno jer nagrađujemo lojalnost! Osigurajte si DO 10 GODINA JAMSTVA UZ TOYOTA RELAX PROGRAM.*

Odlučite li se za nanošenje zaštitnog premaza Toyota ProTect, uz zaštitu vozila izvana, besplatno ćete dobiti i zaštitu unutrašnjosti. Ponuda vrijedi do isteka zalihe.


Istražite prednosti kupnje Toyota vozila
Dostava vozila na kućni prag*

Ključ u ruke**

Toyota financiranje

 
Dezinfekcija vozila

Toyota osiguranje

Toyota Eurocare 24 satna pomoć na cesti

 
10 godina jamstva na hibridnu bateriju

Staro za novoOdaberite željeni vid kontaktaKontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -13h.

slide4
Auto Čondić, Solin - Split

Petar Šamadan
099/2132134
prodaja@autocondic.hr

 Posebni uvjeti za financiranje vozila putem financijskog leasinga u suradnji su s UniCredit Leasing Croatia d.o.o. Za financiranje potrošača putem financijskog leasinga godišnja fiksna kamatna stopa vezana za HRK iznosi 4,00%, trošak obrade iznosi 0,35% od kupoprodajne cijene vozila te EKS iznosi 4,19% . Period financiranja je 36 mjeseci, učešće iznosi 25% od kupoprodajne cijene vozila, a otkupna vrijednost 1,00% od kupoprodajne cijene vozila. Leasing rata je godišnja, te se plaća do datuma dospijeća u HRK.

Reprezentativni primjer ugovora o financijskom leasingu sa potrošačem sukladno Zakonu o potrošačkom kreditiranju:

U slučaju kada kupoprodajna cijena vozila iznosi 316.200,00 HRK s uključenim PDV-om i PPMV-om, a učešće je u iznosu od 79.050,00 HRK, iznos financiranja je 237.150,00 HRK. Za financiranje putem financijskog leasinga na period od 36 mjeseci godišnja fiksna kamatna stopa vezana za HRK iznosi 4,00%, trošak obrade iznosi 1.100,00 HRK, godišnja leasing rata iznosi 84.443,71 HRK, otkupna vrijednost iznosi 3.162,00 HRK, a EKS iznosi 4,19%. Leasing rata je godišnja, izražava se u HRK i plaća, do datuma dospijeća. Ukupan iznos koji primatelj leasinga mora platiti iznosi 336.643,13 HRK.“

*Dostava vozila u krugu kretanja do 20 km udaljenosti od Toyota partnera. Otoci su isključeni iz dostave.
**Vrijedi za sva vozila uz čiju kupnju je ugovoreno Toyota osiguranje.

*Do 10 godina jamstva uz Toyota Relax: 3 godine tvorničkog jamstva + do 7 godina ili 160.000km ( što prije nastupi) dodatnog jamstva koje se aktivira obavljanjem redovitih servisa kod ovlaštenog Toyota partnera prema uputi proizvođača. Za detalje vezane uz Toyota Relax kontaktirajte nas.

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (autocondic.hr), trenutačno su službeno važeći podaci. S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost ovisi od lokalnih uvjeta. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte Auto Čondić d.o.o.. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.