Novi Hilux 2019 Special Edition bit će predstavljen na Salonu teretnih vozila u Birminghamu

TOYOTA ФИНАНС

Na nadolazećem Salonu teretnih vozila u Birminghamu, Toyota će predstaviti novi Hilux 2019 Special Edition.

• Dostupan u izvedbama s dvostrukom i produženom kabinom, s ekskluzivnim odlikama vanjskog i unutarnjeg uređenja 
• Svi modeli Hiluxa su opremljeni unaprijeđenim paketom Toyota Safety Sense 
• Prodaja kreće širom Europe u kolovozu

 

Odlikujući se jedinstvenim poboljšanjima unapređenjima vanjskog i unutarnjeg uređenja, novi Hilux 2019 Special Edition je dostupan u izvedbi s dvostrukom kabinom uz srednju ili visoku razinu opreme kao i s produženom kabinom sa srednjom razinom opreme.

 

Posebna izvedba vanjskih sklopova u crnoj i tamnosivoj boji uključuju okvir gornje maske hladnjaka, ukras svjetala za maglu i donju zaštitu motora, kvake vrata i stražnje stranice sanduka, pokrove retrovizora te kutnike stražnjeg branika i donju zaštitnu ploču.

 

Povrh toga, izvedbe za zapadnu Europu odlikuju se dvobojnim, strojno obrađenim aluminijskim naplatcima od 18“, dok će izvedbe za istočnu Europu imati ekskluzivne potpuno crne aluminijske naplatke od 18“.

 

U putničkoj kabini, novi Toyotin pick-up se odlikuje jedinstvenim, potpuno crnim uređenjem čija je kvaliteta dodatno naglašena kromiranim umetcima na ploči s instrumentima te umetcima u crnoj boji piano na armaturnoj ploči i oblogama vrata, te na obruču upravljača, ručici mjenjača i okviru ručice mjenjača.

 

Pokazivači na ploči s instrumentima odlikuju se upečatljivim dizajnom, s bijelom podlogom i TFT zaslonom na kojem se prikazuje posebna animacija za Hilux 2019 Special Edition prilikom uključivanja kontakta. Čak je i ključ za ovu izvedbu poseban, i na njemu se nalazi skiciran obris pogleda na vozilo sprijeda.

 

Podcrtavajući vrh ponude u pogledu izgleda i opreme, čime potvrđuje kako je prikladan za probirljive kupce koji uživaju u slobodnom načinu života, Hilux 2019 Special Edition se dokazuje kao izbor kupaca u tom segmentu i ocrtava stalni rast prodaje Toyotinog obnovljenog pick-upa u Europi.

 

Dorađeni sklop aktivnih sigurnosnih tehnologija Toyota Safety Sense* je dostupan uz sve razine opreme. Ovaj sklop uključuje predsudarnu zaštitu s otkrivanjem pješaka danju i noću, kao i otkrivanje biciklista danju, prilagodljivi tempomat visokobrzinskog raspona, čitanje prometnih znakova i upozorenje za nenamjerno prestrojavanje s upravljanjem kočenjem. Hilux je opremljen hidrauličkim servo upravljačem, pa se korekcija putanje provodi zasebnim kočenjem prednjih/stražnjih odnosno lijevih/desnih kotača.

 

Novi Hilux 2019 Special Edition i osvježena paleta modela Hiluxa će biti dostupna širom Europe od kolovoza.

 

* Sadržaj i specifikacije sustava TSS mogu se razlikovati, ovisno o tržištu i lokalnoj cestovnoj mreži.