E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

LAND CRUISER

LAND CRUISER

444.800 kn

2,8 D-4D, Active (204 KS/ 150 KW)

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (autocondic.hr), trenutačno su službeno važeći podaci. 
S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

 

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uvjeta. 
Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte Auto Čondić d.o.o.. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.

LAND CRUISER

NEZAUSTAVLJIV VEĆ GOTOVO 70 GODINA!

I danas je Land Cruiser podjednako neumoran – uz napredniju tehnologiju za cestovnu i terensku vožnju, više sigurnosnih funkcija i još više snage za savladavanje svih vrsta terena. Jednostavno nastavlja oduševljavati svojim sposobnostima i odlučnošću da vas odveze bilo kamo i sigurno vrati natrag.

Iskoristite pogodnosti povoljnog Toyota financiranja uz godišnju kamatu od 4% fix HRK .*

CIJENA: 444.800 kn
✔ Klima uređaj
✔ Električni priključak za prikolicu, priprema
✔ LED dnevna, stražnja i svjetla za maglu
✔ Sustav aktivne kontrole prianjanja pogonskih kotača
✔ HAC sustav pomoć pri uspinjanju uz strminu
✔ DAC sustav pomoć pri spuštanju niz strminu
✔ 17" aluminijski naplatci

 

Istražite prednosti kupnje Toyota vozila
Dostava vozila na kućni prag*

Ključ u ruke**

Toyota financiranje

Dezinfekcija vozila

 
Toyota osiguranje

Toyota Eurocare 24 satna pomoć na cesti

Opće Toyota jamstvo bez ograničenja kilometaraOdaberite željeni vid kontaktaKontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -13h.


slide4
Auto Čondić, Solin - Split

Petar Šamadan
099/2132134
prodaja@autocondic.hr

 


 


*Posebni uvjeti za financiranje vozila putem financijskog leasinga u suradnji su s UniCredit Leasing Croatia d.o.o.

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (autocondic.hr), trenutačno su službeno važeći podaci. S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost ovisi od lokalnih uvjeta. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte Auto Čondić d.o.o.. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.