E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

RAV4 HYBRID

RAV4 HYBRID

274.900 kn

RAV4 2.5 Hybrid (218 KS) Comfort

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (autocondic.hr), trenutačno su službeno važeći podaci. 
S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

 

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uvjeta. 
Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte Auto Čondić d.o.o.. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.

RAV4 HYBRID

GRATIS PAKET DODATNE OPREME


10 godina jamstva na hibridnu bateriju 

 

Udobno se smjestite u vašu fotelju i odaberite RAV4 Hybrid iz pobjedničke ponude, dostupan za isporuku odmah.

CIJENA: 274.900 kn/95.533 godišnje

✔ Automatski e-CVT mjenjač
✔ Automatski klima uređaj s dvozonskim djelovanjem
✔ Toyota Touch® 2 multimedijski sustav
✔ 17" aluminijski naplatci
✔ MyT modul za korištenje pametnih usluga "MyT"
/

Uz unutrašnjost koja je podjednako udobna koliko je i prostrana i napredne Toyota Safety Sense sigurnosne sustave koji su dio osnovne opreme, sada svakom kupcu RAV4 omogućujemo odabir jednog od atraktivnih paketa dodatne opreme bez doplate:


 

Style paket:

• Bočna stepenica
• Ukras praga
• Zaštitna ploča stražnjeg branika
• Zaštita prtljažnika, gumena
•Obloga ključa
•Gumeni tepisi
 

 

Navi paket:

• Navigacija
• Set za ugradnju navigacije
• Ukras praga
• Zaštita prtljažnika, gumena
•Obloga ključa
 

 

 

Active paket:


• Bočna stepenica
• Ukras praga
• Krovni nosači
• Nosač za skije
 

Istražite prednosti kupnje Toyota vozila
Dostava vozila na kućni prag*

Ključ u ruke**

Toyota financiranje

Dezinfekcija vozila

 
Toyota osiguranje

Toyota Eurocare 24 satna pomoć na cesti

Opće Toyota jamstvo bez ograničenja kilometara

10 godina jamstva na hibridnu baterijuOdaberite željeni vid kontaktaKontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -13h.slide4
Auto Čondić, Solin - Split

Petar Šamadan
099/2132134
prodaja@autocondic.hr

 

 

 

 


Besplatno isprobajte Zatražite ponudu Zatražite procjenu Kontaktirajte nas

  


*Dostava vozila u krugu kretanja do 20 km udaljenosti od Auto Čondić d.o.o.. Otoci su isključeni iz dostave.
**Vrijedi za sva vozila uz čiju kupnju je ugovoreno Toyota osiguranje.

Informativni izračun leasing obroka izrađen je u suradnji s UniCredit Leasing Croatia d.o.o. za financiranje vozila putem operativnog leasinga. U slučaju ugovaranja navedenog iznosa leasing obroka, jednokratna naknada za zaključenje ugovora o leasingu iznosi 1,00% od kupoprodajne cijene vozila, trajanje ugovora o leasingu je 60 mjeseci, akontacija iznosi 25,00% od kupoprodajne cijene vozila te ostatak vrijednosti iznosi 35% od kupoprodajne cijene vozila. Leasing obrok je mjesečni s uračunatim PDV-om, izražava se u EUR i plaća, do datuma dospijeća, u HRK prema prodajnom tečaju Zagrebačke banke d.d. na dan izdavanja računa. UniCredit Leasing Croatia d.o.o. donosi odluku o odobrenju financiranja klijentu te se svi konačni uvjeti financiranja putem leasinga definiraju ugovorom o leasingu.

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (autocondic.hr), trenutačno su službeno važeći podaci.S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.


10 godišnje jamstvo vrijedi s redovitim provjerama hibridne baterije (HHC) jedanput godišnje ili nakon prijeđenih 15.000 km (ovisno koji od uvjeta nastupi prvi) kod Auto Čondić d.o.o..

 
Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uvjeta. 
Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte Auto Čondić d.o.o.. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.


Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.