E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

YARIS ZA SVE!

YARIS ZA SVE!

101.000 kn

1.5 (111 KS) SOL

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (autocondic.hr), trenutačno su službeno važeći podaci. 
S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

 

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uvjeta. 
Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte Auto Čondić d.o.o.. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.

YARIS ZA SVE!

DOSTUPAN ODMAH UZ ZNAČAJNE UŠTEDE

 

Posljednja prilika generacije na izlasku!

Kvaliteta i pouzdanost Toyota vozila nikad nisu bili dostupniji. Iskoristite odličnu ponudu i brojne pogodnosti koje vas čekaju u Toyota centrima. Odvezite potpuno opremljeni YARIS 1.5 SOL za 101.000 kn uz uštedu od 3.000 kn.

REDOVNA CIJENA: 104.000 kn
AKCIJSKA CIJENA: 101.000 kn
864 kn mjesečno

✔ Ručni klima uređaj
✔ Toyota Touch 2®, zaslon u boji osjetljiv na dodir dijagonale
✔ Kamera za vožnju unatrag
✔ Gume dimenzija 175/65 R15

Udobno se smjestite u vašu fotelju i odaberite Toyota Yaris Hybrid iz pobjedničke ponude, dostupan za isporuku odmah. EKO POTICAJ 12.800 kn

REDOVNA CIJENA: 136.500 kn
AKCIJSKA CIJENA: 123.700 kn
1.779 kn mjesečno

✔ Serijski opremljen sigurnosnim sustavima
✔ Toyota Touch® 2, zaslon u boji osjetljiv na dodir dijagonale
✔ Automatski klima-uređaj, dvozonski
✔ Kamera za vožnju unatrag
✔ Gume dimenzija 175/65 R15, aluminijski naplatci
✔ Tempomat

 

 

Istražite prednosti kupnje Toyota vozila
Dostava vozila na kućni prag*

Ključ u ruke**

Toyota financiranje

Dezinfekcija vozila

 
Toyota osiguranje

Toyota Eurocare 24 satna pomoć na cesti

Opće Toyota jamstvo bez ograničenja kilometaraOdaberite željeni vid kontaktaKontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -13h.slide4
Auto Čondić, Solin - Split

Petar Šamadan
099/2132134
prodaja@autocondic.hr
 

 


*Dostava vozila u krugu kretanja do 20 km udaljenosti od Auto Čondić d.o.o. Otoci su isključeni iz dostave.
**Vrijedi za sva vozila uz čiju kupnju je ugovoreno Toyota osiguranje.


Informativni izračun leasing obroka izrađen je u suradnji s UniCredit Leasing Croatia d.o.o. za financiranje vozila putem operativnog leasinga. U slučaju ugovaranja navedenog iznosa leasing obroka, jednokratna naknada za zaključenje ugovora o leasingu iznosi 1,00% od kupoprodajne cijene vozila, trajanje ugovora o leasingu je 60 mjeseci, akontacija iznosi 25,00% od kupoprodajne cijene vozila te ostatak vrijednosti iznosi 35% od kupoprodajne cijene vozila. Leasing obrok je mjesečni s uračunatim PDV-om, izražava se u HRK i plaća, do datuma dospijeća, u HRK na dan izdavanja računa. UniCredit Leasing Croatia d.o.o. donosi odluku o odobrenju financiranja klijentu te se svi konačni uvjeti financiranja putem leasinga definiraju ugovorom o leasingu.

Iznos EKO poticaja varira ovisno o opremi, za provjeru iznosa i više informacija obratite se Auto Čondić d.o.o..

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (toyota-centar.hr), trenutačno su službeno važeći podaci. S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost ovisi od lokalnih uvjeta. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte Auto Čondić d.o.o.. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.